O nama

O nama

ISF je fudbalska menadžerska agencija, čija je delatnost  zastupanje i savetovanje igrača, sportski menandžment i konsalting fudbalskih timova u Republici Srbiji , BiH i Crnoj Gori.

Osnivač agencije je Milan Čabrić, Čabra nekada i sam igrač, sportski radnik u nekoliko klubova od kojih se posebno ističe rad u FK Vojvodina , Novi Sad. Ogromno iskustvo i znanje sada je stavljeno u funkciju  sportskog menadžerstva  na teritoriji Republike Srbiji, BiH, Crne Gore  i zemalja Evrope.

Direktor ISF je Đerđ Balaton, dugogodišnji  član UO FK Vojvodine, Novi Sad i istaknuti novosadski privrednik i vlasnik  jednog od najsavremenijih štamparskih preduzeća Foto OKO i Balaton Štampa  iz Novog Sada.

Menadžer agencije, zadužen za igrače iz BiH, je Bane Kukolj, bivši fudbaler, specijalista za otkrivanje mladih talentovanih igrača. Živi u Banja Luci, oženjen.

Poslovni sekretar ISF je Sanja Trivić, sportski radnik sa ogromnim iskustvom stečenim višegodišnjim radom na mestu generalnog sekretara   u FK Vojvodina , Novi Sad.

Inter Sport Friends ( ISF ) ima za cilj da podrži razvoj karijere mladih i talentovanih  ali i afirmisanih seniorskih igrača, pravilno ih usmeri i savetuje prilikom donošenja ključnih i važnih odluka i time im osigura stabilnu i blistavu budućnost  fudbalskih  igrača.

Posebnu pažnju poklanjamo igračima sa prostora Republike Srbije, BiH  i Crne Gore  i njihovom daljem razvoju i napretku u klubovima širom Evrope.